lördag 27 augusti 2011

Neighbourhood 1

Det underbara med musik. Sån häftig känsla att rysa till när man får höra viss musik live.
Igår blev en jätte bra dag. Vi började med Cupcake provning hemma hos syster. En smakupplevelse att komma ihåg. Sen fick sig ögat en njutning av att bara titta på de små underverken. Men det var knappast höjdpunken för dagen. Vi gick sedan till grannen Eriksdalsbadet där Popaganda ställt upp sina scener. Satt i solsken, drack öl, pratade njöt och lyssnade på massa musik.

Blev positivt överraskad av Is Tropical som börjar första låten med sjukt medryckande trumslag. Båda jag och syrran upplevde det som jäkligt bra. Kul att fångas av musik man aldrig hört förut.

Kvällen höjdpunkt kan inget annat än vara Arcade Fire. Själv har jag inte lyssnat särsklit mycket på dem, att de inte finns på spotify är nog inte en anledning man får uttala högt. Syrran blev helt lyrisk vid första tonen och jag hängde med därefter. När de sedan kör igång Tunnels kändes det ner i magen och snart kom Rebellion. Sjukt bra, sjukt bra. De var otroligt bra live vilket nog varenda människa kunde instämma på. Om inte var deras ljusshow något att hänga högt i granen. Blev helt fäst vid den. Fick lite vibbar från förra årets Chemical Brothers som även dem hade ljusshow ögonen inte kunde släppa.
Slut sagt - dumma mig som inte lyssnat mer på Arcade Fire. Nu jävlar blir det skärpning - de förtjänar bättre.



1 kommentar:

  1. bästa dagen. så fint att man blir lite vattnig i ögonen. och junip i dag. åh!

    SvaraRadera