fredag 19 augusti 2011

Löjlig är mitt förnamn

Jag är just nu löjligt glad för att jag ska börja skolan igen. (För att inte låta som en etta-gluttare "jag ska börja studera på universitet") Sånt som andra kanske är glada att vara ifrån längtar jag till. Att få öppna nya kursböcker, köpa nya blyertspennor, sudd, bläckpennor, markeringspennor, pennvässare - you name it. Jag ska köpa allt. Självfallet kan man ju förstå att mycket pengar kommer att gå åt men det kommer man inte undan.

Litteraturen är alltid något att hänga i granen. Runt 1200kr kostar första paketet jag ska beställa, och det är till en av fyra delkurser. Men man är ju inte ensam med detta så det är bara att knipa ihop och punga ut pengarna.

Något jag också höjde mungiporna till ett leende för var tanken att på kaffe till föreläsningarna. En och annan bulle kunde köpas med till en latte på pressbyrån. Jag gillar det. Mmm..

2 kommentarer:

  1. Åh, jag längtar också! Sitta och dricka te och plugga en hel dag och känna att man lär sig så jävla mycket och får insikt i ett sammanhang (typ ekonomi eller media). BÄST! Åh, och kaffe på föreläsningar! Och bara köpa massa block och ha en full kalender som man skriver i med sin nya snygga fyra färgerspenna. ÄLSKA! JIPPI!

    SvaraRadera
  2. men du ... vill du ha rumpan eller hjärtat?

    SvaraRadera